sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Päivänkakkara
Mekkotehtailu jatkuu. Esikoiselle aiemmin valmistuneet mekot oli todellakin liian suuria, nyt tein tämän mekon 110cm (ilman saumavaroja ja pidemmällä helmalla). Paljon parempi, mutta kyllä tässäkin vielä kasvunvaraa riittää...
Materiaali tällä kertaa ruohonvihreää joustofroteeta. Neiti toivoi kukkaa, ja tähän vihreään valikoitui väriensä puolesta ehdottomasti päivänkakkara. Aplikointi on tehty myös kokonaan joustofroteetilkuista. Vaan olipa taas työlästä noita terälehtiä tikata, ei auttanut vaikka suurenti niitä, silti niissä riitti haasteita!

Muuten rakastan tätä vihreää väriä kovasti. Saa vaan nähdä pääseekö tämä kovinkaan usein käyttöön, tuntuu että meillä melkein kaikki muut paitsi vaaleanpunaiset, violetit ja kimaltavat vaatteet jää kaappiin seisomaan. Tähän teen vielä jossain vaiheessa valkoiset legginsit/caprit kaveriksi.  Ja huom - silitin valmiin mekon kuvaan! On jo ihan eri näköisesti viimeistellyn näköinen kuin aiemmat ryppyruntut... :)

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Minusta tuo valkoisen ja vihreän väriyhdistelmä on niin ihana, että toivon todella että tämä pääsisi käyttöön asti!

   Poista
 2. Hieno! Meilläkin meinaa jäädä muut värit paitsi juurikin punaiset ja violettisävyiset käyttämättä. Meillä suurin syy taitaa olla se, että niitä on niin vähän, että niitä on monesti vaikea yhdistää mihinkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Luulen että meillä on vähän sama ongelma, tällaiset "eriväriset" kun ei oikein passaa yhteen noiden pinkkien kanssa :) Siksi ajattelin tehdä näihin vielä erikseen capreja, joissa toistuisi joko resoreiden tai aplikointien värit - olisi jotain mihin yhdistää! Toisaalta myös juurikin näitä pelkkiä mekkoja voi sitten käyttää ihan sellaisenaan, jos vain kelpaa päälle...

   Poista