lauantai 24. maaliskuuta 2012

Herkkuhetki

Vielä lisää valmiita tälle päivälle... Kuopus ihastui suunnattomasti jossain blogissa aplikoituun muffinssiin. Sellainenhan siis piti tehdä. Mekko samalla kertaa leikattu kuin  auringonkukkamekkokin, nyt värinä hento vaaleanpunainen. Muffinssi on aplikoitu velourista. Idea strösseleistä on törkiästi varastettu siitä blogista, josta neiti tämän bongasi. Valitettavasti idea jäi silloin vain mieleen enkä muista enää keneltä tämän idean nappasin. Kiitos siitä huolimatta!

Laitoin tuohon muffinssin alaosaan niminauhankin. Tilasin noita aikoinaan englannista lähinnä päiväkotiin tekemiini vaatteisiin. Meillä on pieni päiväkoti, jossa kaikki tuntevat kaikki mutta vaatteet menivät silti sekaisin. Tilasin kerralla nipun noita "Hiljainen Helmi" -nauhoja - samalla ne ovat paitsi tekijänsä merkki valmiiseen vaatteeseen, myös niminauha meidän molempien tyttöjen vaatteisiin. Onhan tuossa molempien neitien toiset nimet. Kelpasi päiväkotiin!

Ja voi apua että voikaan ihminen olla laiska tuon silittämisen suhteen... Näkyypä taas tuossa mekossa ikävästi se etten jaksanut silittää sitä kuvan ottoa varten...

3 kommenttia:

  1. Kauniita mekkoja olet tehnyt! :)

    VastaaPoista
  2. Voiko sinulta siis tilata tilaustöinä vaippoja ja mekkoja ? somia ovat :) laitathan vastausta: lenfuuma@gmail.com

    VastaaPoista