tiistai 27. maaliskuuta 2012

Lisää perhosia

Nyt tein sen, mitä oli ajatellut etten ainakaan tee - eli tein saman kuvan kahteen eri vaatteeseen :)  Kyseessä on tietenkin ihanan kesäinen perhonen. Ajatus lähti kun esikoisen oranssiin mekkoon leikkasin perhosen siipiä turkoosista joustofroteesta. Leikkasin kerralla koko siiven, josta "uloimman" kerroksen käytin aiemmin tekemääni mekkoon. "Sisempi" siipi jäi sivuun, josta tulikin sitten pohja kuopuksen mekkoon. Tähän tuli vähän yksinkertaisempi perhonen, en jaksanut enää lisätä tuon siiven ympärille sitä toista kerrosta. Toimii mielestäni ihan noinkin.


Malli on jälleen omiin tarpeisiin sopivaksi muokattu Tilda trikoomekko (Ottobresta), koko 92cm. Materiaalina ihana auringon/mangonkeltainen joustofrotee (Virosta). Tätäkin joustista olen marinoinut pitkään ja hartaasti, vihdoin pääsee käyttöön.

Koko aplikaatio myös joustistilkuista. Resoriksi valikoitui ihana turkoosi, yhdistettynä keltaiseen on oikein pirteän värinen! Ja koska kuopuksella on lastenohjelmat kesken, ei suostunut kuviin. Kuvattu siis ihan vain tylsästi lattialla!


Ja tähän on suunnitteluasteella tietenkin turkoosit legginsit...

2 kommenttia: