lauantai 30. heinäkuuta 2011

Viemisiä neljävuotiaalle!

Tänään juhlitaan ystäviemme pienen ihanan neitokaisen 4-vuotispäiviä. Lahja oli jo paketissa, mutta aamulla tuli tarve vielä lisätä pakettiin jotain itsetehtyä. Virosta tuodusta ihanasta apinatrikoosta valmistui nopeasti liivimekko. Kaava on oma, koko n. 98cm. Sovituskuvassa esikoisen päällä, jolle mekko on siis reilusti lyhyt, mutta vartalonympärykseltä sopiva. Luulisin että tämä on tällaisenaan aika sopiva myös sankarittarelle.

Pään- ja kädentiet kanttasin trikookantilla, nyt tuonkin ompelu alkaa jo pikkuhiljaa sujumaan, kunhan muistaa ettei kanttia venytä kuin ihan hitusen vain. Työaikaa leikkuineen päivineen tähän meni vain vähäsen, joten lahja oli paketissa jo heti kymmenen jälkeen aamulla! Toivon mukaan on mieluinen.


Viime viikon vietimme mökillä, mukana oli kaavakansio, kangassakset sekä iso kassillinen kankaita. Leikattua sain ihan mukavasti jo tytöille vaatteita, ompelu vain on vielä tekemättä... Kulunut viikko on mennyt täysin varsan ratsuttamisessa, nyt alkaa taas pienen hevosen laidunloma, joten toivon mukaan tästä eteenpäin ehtisin jotain vielä ompelemaankin ennenkuin työt jälleen jatkuvat viikon päästä!

1 kommentti: