lauantai 16. heinäkuuta 2011

Kesäistä kukkaa

Jatkoin eilisen ja tämän aamun aikana tuota Cranberry -kaavan muokkausta. Nyt kuopukselle samalla kaavalla mekko, muutoksia tein runsaasti. Kertaalleen tämän jo sain eilen valmiiksi, mutta päälle sovitettuna mekko oli edelleen jotain tosi huonosti istuvaa. Tänä aamuna, kuopuksen herättäessä klo 05, päätin siinä hereillä ollessani purkaa koko yläosan ja tehdä se täysin alusta uudestaan. 

Nyt olen tyytyväinen. Kavensin ympärysmittaa niin paljon, että sain jätettyä sen huonosti istuvan kuminauhan kokonaan takaa pois. Nyt ympärysmitta vastaa kokoa 80cm, muuten mekon pituuden ollessa 92cm. Käyttäjä 3 -vuotias. Olkaimia lyhensin myös reilusti ja ompelin ne kiinteästi etukaarrokkeeseen. Etuosaan laitoin myös ohjeiden mukaisesti tukikankaat (edellisestä pallomekosta ne puuttui), tämä ryhdisti etumusta huomattavasti. Suosittelen tukikankaan käyttöä. Ja vielä lopuksi aplikoin tuohon eteen yhden kukan, joka on leikattu helmakankaasta. 

Tähän oli tarkoitus tehdä vielä alle pitkähihainen paita sekä legginsit. Minulla on Virosta tuotua täsmälleen tuon kukan keskustan väristä pinkkiä odottamassa tätä tarkoitusta. Myös mekon trikoo on Abakhanilta Tallinnasta.

4 kommenttia: