lauantai 2. heinäkuuta 2011

LOMA!

Nämä lähtee nyt ihan juuri lomalla! Heti huomisaamuna matka suuntaa ensin Lahden suuntaan mökille ja mummolaan. Tiistaina lähdemme aamuyön puolella kohti Helsinkiä, josta lautalla Tallinnaan. Tallinnassa meillä on hotelli varattu kolmeksi yöksi ja tarkoitus oli tehdä ainakin yksi päiväreissu Pärnuun rannalle... Ja se äidin tärkein - Karnaluksia varten on jo pitkä ostoslista kirjoitettuna! Ja Abakhaniin on myös aivan pakko päästä...

Mutta kiireessä, kun ei muka muutakaan ollut, piti vielä molemmille tytöille ommella mekot matkalle mukaan. Molemmat kankaat ovat 100% puuvillaa Eurokankaasta, ostettu eri kerroilla joskus kevään aikana. Molemmat tytöt ovat itse kankaat valinneet itselleen, toiveena oli ainoastaan mekko.

Samalla SK:n kaavalla kuin pari postausta aiemminkin ompelin molemmille hyvin yksinkertaiset perusmekot. Nyt jätin kuminauharypytykset vyötäröltä pois (vain ja ainoastaan sen vuoksi, että jostain syystä kuminauhalanka jota minulla oli jäljellä, ei rypyttänytkään kangasta kunnolla vaan jäi jotenkin tosi lörpöksi. Joten tällä kertaa nyt sitten ilman.
Esikoinen valitsi aikoinaan Eurkokankaasta vaaleanpunaisia kukkia valkoisella pohjalla. Tämä puuvilla on läpikuultavan ohutta, varmasti nappivalinta helteisiin. Itse tykästyi mekkoon kovasti.   

Ja kuopus valitsi eri ostosreissulla itselleen valkoisia palloja pinkillä pohjalla! Jotenkin aina melko ennalta-arvattavat nämä meidän neitien värivalinnat.Aurinkoista heinäkuun alkua kaikille,
nyt me aloitetaan loma!


3 kommenttia:

  1. Kiitos kommentistasi blogissani, tulipa hyvä mieli, että vaikka blogi on jäänyt ihan retuperälle, niin joku silti muistaa :)

    Ihanat mekkoset olet ommellut tytöille. Ja niin suloisia nämä neitisi! Kivalta kuulostavat teidän lomasuunnitelmat, Karnaluks ja Abakhan, oioioi... Huvitti, kun luin tekstiäsi, sillä Lahden suuntaan mekin lähdetään mummoloimaan lähiaikoina :D Oikein hyvää lomaa teidän perheelle!

    VastaaPoista
  2. Ihanat mekot! Ja aivan ihanaa lomaa teille!

    VastaaPoista