lauantai 20. elokuuta 2011

Lisää bambeja päiväkotiin

Esikoinen harmistui kovasti kuopuksen edellisen bloggauksen bambimekosta. Hän haluaa myös. No äitihän tekee... Tällä kertaa bambi kirmaa Tilda -trikoomekossa joka on kokoa 110cm (ja aivan liian iso...). Tein hihoihin reilut käänteet, puretaan niitä sitten kun pituutta tulee lisää, toivon mukaan myöhemmin alkaa olla myös vartalonympärykseltään sopivampi. Nyt on superleveä. Mutta olkoot. Eipähän purista mistään! (Mummo ihastelikin esikoiselle, että onpas sinulla nätti yöpuku...)

Tunikan trikoo on ihanaa vaaleanpunaruskearaidallista neulosta, Virosta sekin. Bambiaplikaatio on kokonaan velourtilkuista koottu. Nuo pilkut olivat ennen tikkauksia varsin pyöreät, muttei onnistunut niiden aplikointi kovinkaan hyvin. Onneksi se ei kauemmas ole noin häiritsevän näköinen mitä läheltä katsoen.7 kommenttia:

 1. Voi mitä kaikkea suloista täältä löytyykään! Ihania ideoitakin, täälläkin nimittäin on kaksi pinkkejä mekkoja käyttävää ompelusten kohdetta. :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten suloinen bambi <3 Minusta tuo on ihana just tuollaisena ja sopii hyvin mekkoon.

  VastaaPoista
 3. Hieno bambi ja tunika - oikein siistiä työn jälkeä myös. Minun blogissa vielä harjoitellaan.

  VastaaPoista
 4. Kiitän lämpimästi kaikkia kommentin jättäneitä <3

  Kommentit ilahduttavat ja lämmittävät mieltä joka kerta, on ihanaa että löytyy ihmisiä jotka jaksavat jättää muutaman sanasen muistoksi vierailustaan. KIITOS!

  VastaaPoista
 5. Voi kun söpö!!! Kuin myös aiemman post. ompelukset ihania!

  VastaaPoista