sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Hitunen Huopasta

Hitunen huopasta, bambupuikot ja hetki aikaa - mitä siitä syntyy? No vaikka mitä! Mutta tällä kertaa neuloin noita huopasen jämiä pois pikku tossuiksi. Pesukonekierroksen jälkeen ne näyttivät tältä :)Reilun nutuutuksen jälkeen ne saivat kuin saivatkin tossun muodon. Paitsi etten ole yhtään tyytyväinen tuohon Huopaseen sen huopumisen suhteen - heti ensimmäisessä pesussa huopuu tosi rajusti. Eli tossut on vastasyntyneen kokoa (pohjan mitta n. 9cm), kun tarkoitus oli tehdä tossuja vähän isommille. Alemmassa kuvassa neljät tossut Huopasesta sekä vertailun vuoksi täsmälleen samanlaisilla silmukkamäärillä tehdyt tossut kaksinkertaisesta violetista Pirtin hahtuvasta, joka huopui paljon paljon rehellisemmin ja maltillisemmin minun makuuni (pohjan mitta n. 10cm). Aikas karkkeja näistä tuli siitä huolimatta. Paitsi etten minä tee oikeasti mitään kaikilla näillä tossuilla, mutta näitä oli vain niin kiva neuloa! Olisiko kenelläkään tarvetta vastasyntyneen kokoisille huopatossuille? Täältä voisi lähteä edullisesti :)


3 kommenttia:

 1. Ihania tossuja! Voi kun olisi se vastasyntynyt... Onko tossumalli sun oma vai löytyykö näille ohje jostain? Liikuttavan söpösiä kyllä ovat.

  VastaaPoista
 2. Kiitos rusina. Tossumalli on "oma", kun mistään en valmista löytänyt, niin piti sellainen vain itse säveltää. Pitäisi jokunen vielä koeneuloa vähän isommassa koossa, saisi noille kavereiden vuosikkaille vielä tehtyä kevättöppöset.

  VastaaPoista
 3. Söpöjä tossuja. Vieläkö sulla on näitä myynnissä? Mihin hintaan? :)

  :Heini

  VastaaPoista