lauantai 12. maaliskuuta 2011

AAAAARGH.......

Nyt jos koskaan oli lähellä, ettei meinannut paniikki iskeä. Kesken ompelemisen, vaihtaessani koneelta toiselle, ei saumuriin tullutkaan virtaa! Siis ei mitään. Virtajohtoa edestakaisin painellessani ei mitään - valo ei syty, eikä kone anna mitään elonmerkkejä. Ei millään. Ihan todellinen epätoivo alkoi hiipiä, saattaisiko rakas työjuhtani todella tehdä tämän minulle ja päättää kauniin suhteemme? Onneksi sentään älysin vielä ärsytyspäissäni polkaista kaasupoljinta, koska Elnani oli päättänyt kuitenkin jatkaa vielä yhteiseloamme - ainoastaan lamppu oli palanut :)

Sain siis viimeisteltyä vielä muutaman keskeneräisen työn loppuun. Raitatrikoosta Pine green -kaavasta muokattu mekko kokoa 104cm. Sovituksessa esikoisen päällä (kauhean tiukka ilme...).


Kaappien kätköistä löytyi myös mekon ruskean raidan kanssa samansävyistä hyvinmarinoitua vuosikertacollegea. Siitä trikooresoreiden kanssa valmistui vielä Saimi-svetarihousuista modatulla kaavalla housut, kokoa 104cm.

3 kommenttia:

  1. Joskus osaa säikäyttää tuollainen valon palaminen :D Täälläkin saumuroidaan muuten Elnalla.

    VastaaPoista
  2. Hih, oli todella lähellä todellinen prakaaminen :) Viikonloppu edessä, mies työreissusta kotiutuneena ja saumuri hajoaa juuri silloin?!! Onneksi sentään ei. Minkäslaisella Elnalla Tiina ajelet? Mulla on vanha pro4de, aivan huippujuhta.

    VastaaPoista
  3. Heh, mulla on käynyt ompelukoneen kanssa ihan sama =D

    VastaaPoista