lauantai 26. helmikuuta 2011

Tossut vastasyntyneelle ja jotain omalle

Pienelle vastasyntyneelle valmistui kaksinkertaisesta Pelson hahtuvasta pienen pienet huopatöppöset. 4½ puikot, huovutus tehty kertaalleen koneessa normaalilla 40 asteen kirjopesuohjelmalla. Kuopuksellani oli tällaiset vastaavat isommassa koossa käytössä vuosikkaaksi asti, ja olivat maailman parhaat liinailutöppöset babylegsien kanssa!


Kuopukseni täyttää huomenna 3. Prinsessavaihe on kova, ja tyllihameet virka-asuna päiväkodissa. Jotta vaaleanpunainen hame ehtisi välillä pesuunkin, saa neiti huomenna lahjaksi uuden hameen. Päällä kahdessa eri kerroksessa yhteensä 3 metriä lilaa organzaa, alla toiset mokomat vaaleanlilaa tylliä. Organzan reunat kantattu vielä violetilla satiininauhalla. Vyötäröllä leveä resori.


(Ja pahoittelen puutteellisia kuvankäsittelytaitoja, alta kuultaa rumasti meidän ruskea kivilattia...)

3 kommenttia:

 1. Liikuttavan söpöt nuo tossut!

  Onnea pienelle prinsessalle! Voin kuvitella ihastuksen ja vauhdin, kun pääsee uutta hamettaan sovittelemaan. Ison työn olet tehnyt, mutta varmasti on vaivan arvoinen. Huima tuo kangasmäärä, mikä pieneen hamoseen menee!

  VastaaPoista
 2. Ihanat tossut ja ihana hame niin ja onnea prinsesalle :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat hahtuva tossut. Tuollaisille olisi ollut tarvetta meille nyt talvella. Kauan oli suunnitelmissa mutta ei ikinä toteutunut :-/. Ensimmäistä kertaa muuten löysin tänne sun blogiin!

  VastaaPoista