sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Sisustamaan!

Eilisillan ja tämän aamun pikaprojektit on valmiit ja paikoillaan leikkimökissä! Näistä kankaista mökin sisustusta lähdetään tekemään. Kuvassa mukana myös tyttöjen isomummon virkkaamaa pitsiä, jota haluan ehdottomasti mukaan jonnekin.


Ihan ensimmäisenähän tietysti piti saada verhot, kun verhotangotkin kerta oli ostettu ja kiinnitetty jo pitkä aikaa sitten valmiiksi. Eurokankaasta löytyi ihana (?), läpikuultava "prinsessaverho", joka oli esikoisen ehdoton valinta mökin verhoiksi. Näihin on tarkoitus tehdä mökin takaseinän puolelle verhotampit, jolloin verho saadaan kerättyä sivuun.


Mökillä on pitkään pyörinyt käyttämättömänä kolme vanhaa sohvatyynyt. Viime reissulla raahasimme ne meille kotiin, ja nyt ne jatkavat matkaansa leikkimökin sohvana. Kuvassa tyynyt vielä vanhassa kuosissaan.


Uutta sohvaa varten yksi tyynyistä on taitettu leveyssuunnassa kaksinkerroin toimii nyt selkänojana. Kaksi tyynyistä on päällekkäin istuinosana. Päällä irtohuppu, jonka helmassa on kuminauha joka pitää hupun sohvan päällä tukevasti.


Tänä aamuna kaivelin vielä kaikki kaapit läpi ja löysin muutaman pienen ylimääräisen koristetyynyn. Ne saivat uudet ruutu- ja raitakuosiset päälliset, ja nyt mökissä on vielä lattiatyynyjäkin sadepäivän pötköttelyhetkeen :) Tuota ylläolevaa kukkakuosia sekä tyynyjen raita- ja ruutupuuvillaa jäi vielä jonkun verran yli, näistä on varmaan pakko Tildailla jotain...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti