perjantai 31. heinäkuuta 2009

Satiiniunelmia

Ensin bloggaan tähän yhden vanhan työn, eli edellisen satiiniompelukseni :) Kyseessä on tyttöjeni kastemekko, jonka tein reilu kolme vuotta sitten esikoiselleni. Mekko on norsunluunvalkoista morsiussatiinia ja helman päällä on vielä organzaa toinen helmaosa. Nyt kun katsoo kolmen vuoden takaista ompelujälkeä, täytyy myöntää että monta asiaa tekisin toisin (ja paremmin), mutta tämä oli ensimmäinen kerta, kun satiinista tein yhtään mitään.

Ja nyt tämä tuorein aikaansaannos. Lastenhoitopalkalla tuttavalle tehty satiinimekko. Kaava muokattu SK 11-12/08 lehden kotelomekosta. Yläosa kaavanmukainen, helma lähes täysleveä ja -pitkä kellohelma kolmesta palasta. Olen kohtuutyytyväinen ompelujälkeen, tosin vielä on paljon opittavaa tämäntyyppisten ompelusten teosta!


Ja vielä loppuun kaverin parikuiselle pojalle lahjaksi tehty S-kokoinen taskuvaippa, jossa ulkopinta PULia, sisäpinta coolmaxia ja välissä flanelli. Pitkästä aikaa tein sivutarrallisen, lähinnä säätömahdollisuuksien vuoksi päädyin tällä kertaa tarraan neppien sijaan. Mallin istuvuudesta ei vielä mitään tietoa, oman uuden kaavan testailua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti