perjantai 17. kesäkuuta 2011

Kiukkuiita

Äidin pieni kiukkuiita. Viisivuotias, joka oppi pari päivää sitten ajamaan ilman apupyöriä polkupyörillä. Kyllä se onkin väsyttänyt. Ja kiukuttanut. Suostui sentään "poseeraamaan".
Onneksi tuo on kuitenkin leppyvää sorttia. Suostui vähän hymyilemäänkin. Päällään uusi hellemekko, ensimmäinen koeversio.


Eli eräänlainen singoalla -viritys. Pehmeäksi nukutusta vanhasta pussilakanasta. Kädenteillä ja kaulalla rypytykset, samoin vyötäröllä. Rypytykset tein aiemmista poiketen kuminauhalangalla, joka oli ompelukoneen alalankana. Varsin kivat tuli mielestäni, varsinkin nuo vyötärön rypytykset. Vähän hoikemmalle lapselle saa paremmin istuvan vaatteen, joka ei silti ole kapea, jotta siinä mahtuu hyvin liikkumaan. 

Suostui äidin kiukkuiita tykkäämään <33 kommenttia:

  1. Kiva malli mekossa, jotain tuon tapaista olen itsekkin miettinyt tytölle tekeväni. =)

    VastaaPoista
  2. Sani ja Koo, kiitos kommenteistanne! Olen itse tyytyväinen malliin, vaan en kankaaseen :) Mutta tiedänpähän, että seuraavaan versioon ei suuria muutoksia tarvitse tehdä, sen raaskii leikata jo vähän paremmistakin kankaista. Kaula-aukkoon aion tehdä hieman muokkausta, muuten se melkein oli tässä!

    VastaaPoista