keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Sairaspäivän ompelutöitä

Kuopus sairaana, siispä äidillä päiväuniajat ompeluaikaa :) Eilisen ja tämän päivän aikana valmistui esikoiselle tunikoita ja hameita sekä leggarit. Ompelujäljestä tosin huomaa, että ajatukset on muualla kuin ompelussa - purkamaan jouduin useita saumoja...

Tunikan malli on minulle uusi, Ottobren (4/09) Anemone Stripes -tunika. Tunikan kaveriksi tein samoista trikoista hameen Daisy Stripes -kaavalla. Ja koska tuollaisia pinkkejä leggareita ei vielä ollut, sellaiset tuli vielä samaan settiin. Yksivärisyyttä piristämään laitoin lahkeensuihin tuota kukkatrikoota vielä palat. Kaikki trikoot Kangastukusta.


Ja koska en oikeastaan osaa tehdä vain yhtä, leikkasin samantien kankaat toiseen samanlaiseen tunikaan ja hameeseen, ompelu hoituu kerralla samoilla langoilla :) Molemmissa tunikoissa jatkoin helmaa jonkun verran alkuperäisestä. Nämä trikoot Eurokankaasta.

2 kommenttia:

  1. Onpa tosi kivoja settejä! Tuosta pinkistä tulee ihan kevätolo. Sinä se osaat :) Pikaista paranemista pienelle potilaalle!

    VastaaPoista
  2. Suloiset setit! Tosta pinkistä setistä tosiaan tulee ihana kevätolo. Ruskea on suloisen rauhoittava. Tykkään ihan hirveesti kaikista pilkku- ja pallokuoseista! Kivannäköinen kaava, täytyy varmaan itsekin jossain vaiheessa kokeilla.

    VastaaPoista