lauantai 16. toukokuuta 2009

Uusia kuoseja!

Vihdoin valmistui jotain omaankin käyttöön noista "uusista" kuoseista (jotka eivät enää ole ihan niin uusia, kun kaapissa ovat lojuneet jo pidemmän aikaa...). Kun lapset herää aamuisin jo viideltä, ehtii hyvin ommellakin! Ja kun ompelukonekin näyttää muuttaneen lähes pysyvästi keittiön pöydän toiselle puolelle, ovat olosuhteet ompeluun lähes täydelliset. Vielä kun jostain löytyisi se työrauha...

Näissä taskuvaipoissa taas tutun kaavan mukaan hamppusingle koko vaipan alueella PULin puolella sekä bambutiima coolmaxin puolella. Koko M ja neppikiinnitys sivuille. Muutama bambutaittokin tuli eilen saumuroitua, kun ei meinaa enää imut riittää kaikkiin vaippoihin :) Ja nyt nämä ehkä alkaa oikeasti jo riittämään meidän tarpeisiin. Tai sitten ei, kun tietenkin tulee taas joku ihana uusi kuosi, kuten se safari...

4 kommenttia:

 1. Kylläpä on ihania vaippoja. Näiden sivunepillisten vaippojesi ansiosta päätin kokeilla yhtä sivunepillistä vaippaa, vaikka en ennen uskonut ikinä pitäväni sivunepillisistä! Ja nyt innostuin ihan vaan siksi, kun nuo vaipat näyttävät niin ihanan värisiltä noissa pinoissa :)

  VastaaPoista
 2. Hauska kuulla, että nämä minun väkerrykseni ovat toimineet innoituksen lähteenä :) Mitäs pidit sivunepillisistä käytössä?

  VastaaPoista
 3. En ole itseasiassa vielä saanut kokeiltavaksi asti, tilasin vasta kyseisen vaipan ja kunhan saan vaipan kotiin, alkaa kova testailu. Sitä olen vain miettinyt, miten toimii tuollaiset sivunepilliset 3 kk:n ikäisellä, kun olen ymmärtänyt että ovat parempia vasta isommalla. ...Ettei nyt sitten sen takia tulisi tuomittua.. Mutta tässä kovasti innostus odotellessa kasvaa kun näitä vaippavärisuoria täällä ihailee..

  VastaaPoista
 4. Nää on kyllä niin ihania. Mulla odottaa tytölle 4 vaippaa neppejä, mutta taidan laittaa suosiolla vaan tarrat =( totesin myös tänään, että ne tarrat taitaa muutenkin sopia meille paremmin.
  Nepparit vaan toisi juuri sen ihanan pirteyden.

  VastaaPoista