maanantai 25. lokakuuta 2010

1/28

Huoh. Hävettää ihan palata blogin ääreen, niin luvattoman pitkä aika on edellisestä postauksesta... Mutta elämä ei aina mene niikuin haluaisi, ja käsityöt ovat olleet ehdottomasti se, joka on jäänyt muiden kiireiden jalkoihin. Mutta nyt elämä rauhoittuu neljäksi viikoksi, ihana lepotauko kaiken kiireen keskelle syksyn pahimpaan kura-aikaan :) Sijaisen onnea, olla katkolla töistä...

Tein itselleni lupauksen. Yksi valmis käsityö jokaisena päivänä. Eli kun paluu takaisin töiden pariin koittaa, 28 valmista asiaa pitäisi olla. Tämä on oma pieni salainen joulukalenterini, ennenkuin se pahin sesonki alkaa! Tavoitteet ovat kovat, mutta aioin olla itselleni myös armollinen - jos valmista ei tule, aikani on vienyt ne kuitenkin elämäni tärkeimmät asiani: omat lapset <3

Ensimmäisen päivän työ valmis. Kuopukselle tummanvioletista joustofroteesta housut, kaavana Vilkas-velourhousut Ottobresta. Koko 90cm. Ei mitään järin ihmeellistä, mutta käyttövaate on aina tarpeen!


2 kommenttia:

  1. Olipa ihana huomata, että olet palannut linjoille! Oikein mukavia kotipäiviä Sinulle ja tytöille! Kivat housut olet ommellut. Perusvaatteita tarvitaan aina :)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, että blogi päivittyy taas =) Olen kyllä muistanut käydä täällä viikottain katsomassa ja juuri kun olin jo luovuttamassa oli uusia ompeluksia esillä. Kivaa.

    VastaaPoista