sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Lisää hameita

Hameita tarvitaan aina. Tämän viikonlopun saldona muutama hame lisää tytöille. Ensimmäisenä esikoiselle finecord-sametista Garden Flowers -hame (Ottobre 1/10). Sama koko kuin edellisessäkin. Vaan on tämä koko sittenkin liian iso kapealle viisivuotiaalle, tämä ei kestä päällä edes paidan päälle nostettuna. Jää siis odottamaan että vyötärönympärys kasvaa.


Miehen vanhoista farkuista esikoiselle vain "suora surautus" ja kuminauha vyötärölle. Valitsi itse Hello Kitty -kuvan tuohon helmaan. Ei mikään kovin kummoinen ompelu, mutta meneepähän monen eri värisen vaatteen kanssa.
Ja samoista farkuista riitti vielä kangasta myös kuopuksen hameeseen. Ihanan pehmeäksi kuluneesta farkkukankaasta rimpsuhame. Koko n. 90cm. Menee varmaan juuri tällä hetkellä. Kuopus ei suostunut sitä unilta herättyään sovittamaan, joten tässä esittelyssä esikoisen päällä, jolle kireä vyötäröltä. Eli eiköhän tuo ole kuopukselle ihan sopiva. Rimpsu alaosassa EK:n pienipalloista ihanan pinkkiä puuvillaa.


2 kommenttia:

  1. Meilläkin tuo kaava on liian iso. Tein 116cm ja se sopi 128/134cm käyttävälle. Tosi hyvän mallinen kaava muuten!

    VastaaPoista
  2. Tuon ylin näyttää oikein kivalta mallilta. Meillä kun suositaan enemmän mekkoja, tuota voin yrittää ommella hameeksi.
    Farkkutuunauksetkin on oikein kivoja, varsinkin tykkään tuosta pinkkihelmaisesta. =)

    VastaaPoista