sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Kopoti kopoti kopoti koo...

Näillä tämä äiti menee paaaaljon perusratsastusta, jonkun verran temponvaihteluja, väistöjä, laukanvaihtoja. Siirtymisiä, pysähdyksiä ja ehkä vähän hyppyjä. Ja päälle vielä muutaman kunnon maastolenkin :) Eli kasa S-kokoisia taskuvaippoja valmiina ystävän vauvalle , toivottavasti he innostuvat myös kestovaippailusta! Ompelupalkaksi minä siis pääsen ratsastamaan heidän hevosillaan. Jätin näistä nyt kokeeksi etukuminauhan pois, kun ovat menossa parikuiselle vauvalle joka ei vielä liiku paljoakaan. Jos tuntuu että sitä tarvitaan, lisään ne sitten myöhemmin.

Intiaan hylättyjen vauvojen orpokotiin on lähdössä iso kasa vaippakuoria sekä avovaippoja. Niiden postittaminen maksaa kuitenkin mansikoita. Postien rahoittamiseksi valmistui tänään pieni NB-kokoinen taskuvaippa, joka lähtee huutikseen myytäväksi. Taskusta saatavat varat menevät kokonaisuudessaan noiden kuorivaippojen postikassaan!


Lisäys: Tein illalla vielä muutaman pienen S-kokoisen fleece-kuoren ratsastuspalkkioksi. Kestoilua aloittava perhe saa kokeilla myös vähän toisenlaista vaipatustapaa, kuin vain taskuvaipat. Näihin käy imuosiksi esimerkiksi noiden taskujen omat bambutaitot tai vaikka pelkkä harso.

2 kommenttia:

  1. Voi miten herkullinen värisuora! Kauniin näköisiä, eihän nuita raski edes käyttää :D Kyllä kestot on niiiiiin paljon kivemman näkäisiä kertäkäyttöisiin verrattuna! Ja voi miten suloisia nuo vaaleanpunaiset fleecekuoret on!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania värejä käytät! Ja tuntuu hyvältä että joku jaksaa nähdä vaivaa auttaakseen muita, eli että teet näitä hyväntekeväisyyteen :)

    VastaaPoista